CHINA Stone pit in Weihai becomes award-winning amphitheater

CHINA

Stone pit in Weihai becomes award-winning amphitheater

chinadaily.com.cn

14:13, October 16, 2020

The Stone Nest Amphitheatre in Weihai, Shandong province, was once an abandoned stone pit with little to interest passersby. Impressed by the exposed jagged precipice and steep cliff, a group of architects have since transformed it into an open-air amphitheater for public use. The building was awarded the 8th Architizer A+ Awards in August. (Photos: chinadaily.com)

The Stone Nest Amphitheatre in Weihai, Shandong province, was once an abandoned stone pit with little to interest passersby. Impressed by the exposed jagged precipice and steep cliff, a group of architects have since transformed it into an open-air amphitheater for public use. The building was awarded the 8th Architizer A+ Awards in August.

The Stone Nest Amphitheatre in Weihai, Shandong province, was once an abandoned stone pit with little to interest passersby. Impressed by the exposed jagged precipice and steep cliff, a group of architects have since transformed it into an open-air amphitheater for public use. The building was awarded the 8th Architizer A+ Awards in August.

The Stone Nest Amphitheatre in Weihai, Shandong province, was once an abandoned stone pit with little to interest passersby. Impressed by the exposed jagged precipice and steep cliff, a group of architects have since transformed it into an open-air amphitheater for public use. The building was awarded the 8th Architizer A+ Awards in August.

Terms of Service & Privacy Policy

We have updated our privacy policy to comply with the latest laws and regulations. The updated policy explains the mechanism of how we collect and treat your personal data. You can learn more about the rights you have by reading our terms of service. Please read them carefully. By clicking AGREE, you indicate that you have read and agreed to our privacy policies

Agree and continue